×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Buckingham Palace krijgt opknapbeurt

  Schilder bezig met enkele van de 760 ramen

  Buckingham Palace krijgt opknapbeurt

  Het belangrijkste paleis van het Britse koningshuis krijgt een opknapbeurt. Buckingham Palace wordt voorzien van een vers likje verf. Voor de renovatie is echter geen groot materieel ingezet. Dinsdag was te zien hoe een schilder op een hoogwerker de kozijnen van een aantal ramen stond te verven, meldt Londen Evening Standard.


  Als alle ramen van Buckingham Palace opnieuw moeten worden geverfd, dan is de schilder nog wel een tijdje bezig. Het paleis heeft namelijk 52 kamers, 92 kantoren, 78 badkamers en in totaal 760 ramen. Buckingham Palace is in 1705 gebouwd en kreeg in 1912 een nieuwe gevel.

  21 augustus 2013 - 09:01