×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bruiloft in Monaco gaat door

  Woordvoerder Hof: 'Niets waar van geruchten'

  Prins Albert van Monaco en Charlene Wittstock zijn erg teleurgesteld. Verscheidene Franse media meldden namelijk dat het huwelijk van prins Albert van Monaco met Charlene Wittstock op losse schroeven zou staan. Bovendien zou Charlene op het punt hebben staan om met een enkeltje terug naar haar thuisland Zuid-Afrika te vertrekken. Ze zou vorige week door de politie op de luchthaven van Nice zijn tegengehouden, nadat haar ter ore zou zijn gekomen dat Albert een derde kind had verwekt bij een andere vrouw.  'Daar is niets van waar,' meldt een woordvoerder van het prinselijk paleis. 'Dit komt voort uit jaloezie. Charlene is niet weggeweest en was ook niet overstuur. Ze wil de bruiloft helemaal niet afzeggen.' Ook de advocaat van de prins wil benadrukken dat het om geruchten gaat. 'Al drie weken doen deze geruchten de ronde, maar het is allemaal gelogen,' zegt Thierry Lacoste.


  Prins Albert van Monaco en Charlene Wittstock zijn erg teleurgesteld. Verscheidene Franse media meldden namelijk dat het huwelijk van prins Albert van Monaco met Charlene Wittstock op losse schroeven zou staan. Bovendien zou Charlene op het punt hebben staan om met een enkeltje terug naar haar thuisland Zuid-Afrika te vertrekken. Ze zou vorige week door de politie op de luchthaven van Nice zijn tegengehouden, nadat haar ter ore zou zijn gekomen dat Albert een derde kind had verwekt bij een andere vrouw.  Daar is niets van waar,’ meldt een woordvoerder van het prinselijk paleis. ‘Dit komt voort uit jaloezie. Charlene is niet weggeweest en was ook niet overstuur. Ze wil de bruiloft helemaal niet afzeggen.’ Ook de advocaat van de prins wil benadrukken dat het om geruchten gaat. ‘Al drie weken doen deze geruchten de ronde, maar het is allemaal gelogen,’ zegt Thierry Lacoste.

  29 juni 2011 - 12:13