×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Brandmelding vanuit huis Willem-Alexander en Máxima

  Vals alarm op Eikenhorst

  Vanuit De Eikenhorst, de villa waar het gezin van prins Willem-Alexander en prinses Máxima woont, is vanmiddag een brandmelding ontvangen bij de brandweer. Met de melding 'prio 1', de hoogste prioriteit, kwam alarm vanaf het landgoed omdat er mogelijk brand zou woeden. Het betrof een foutieve, automatische melding.


  24 augustus 2012 - 17:31