×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beledigingen Kate vanwege onbekendheid

  We willen meer weten van Kate Middleton'

  Beledigingen Kate vanwege onbekendheid

  David Cameron nam het eerder deze week op voor Kate Middleton en nu heeft topmodel Yasmin Le Bon de onaardige woorden van schrijfster Hilary Mantel geprobeerd te nuanceren. “Mantel uitte gewoon haar frustratie en ook die van het publiek, omdat we maar zo weinig weten van Kate”, aldus Le Bon.Volgens Le Bon zijn de woorden van de Britse schrijfster niet zo slecht bedoeld. “Moeten we ons schuldig voelen dat we meer van haar willen weten? Nee, dat denk ik niet”, gaat het model verder. “Ze is een vrouw met een mening en het zou leuk zijn als we die eens horen. Maar de ‘plastic prinses’, zoals Mantel haar noemde, slaat alleen maar op een imago dat door de media is gecreëerd.”

  Yasmin, de vrouw van Duran Duran-zanger Simon Le Bon, geeft Kate het advies dat ze gewoon zichzelf moet zijn. “Ik geloof niet dat ze bang moet zijn om haar mening te uiten. Ze is een slimme vrouw. En ik weet zeker dat door alles wat er is gebeurd met Diana dat mensen om haar heen haar overdreven proberen te beschermen. En dat zal met de tijd wel minder worden.”

  Mantel beledigde de hertogin van Cambridge aan het begin van de week door bij een lezing te zeggen dat ze graatmager is. Ook vergeleek ze haar met een etalagepop. ”Ze is het voorbeeld van onberispelijkheid, zo onvoorstelbaar mager, iemand zonder eigenaardigheden en karakterloos”, aldus Mantel. ”Haar enige taak is zorgen voor nageslacht”.

  21 februari 2013 - 13:06