×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beatrix, Willem-Alexander en Máxima bij Concertgebouw

  Koningin en aanstaand koningspaar stralen op Sterrenjubileum

  Beatrix, Willem-Alexander en Máxima bij Concertgebouw

  De koningin en het aanstaande koningspaar zijn woensdagavond in Amsterdam. Daar wonen zij het Sterrenjubileum bij van Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest. Met dit jubileumconcert vieren de twee organisaties gezamenlijk hun 125-jarig bestaan. Drie solisten vieren dit jubileum mee: bariton Thomas Hampson, pianist Lang Lang en violiste Janine Jansen. Het programma dat zij samen met het Koninklijk Concertgebouworkest uitvoeren, staat onder leiding van Mariss Jansons.

   

  De opbrengst van het Sterrenjubileum, waar alle betrokken musici en solisten belangeloos aan meewerken, komt ten goede aan de educatieprogramma’s van gebouw en orkest. Prinses Máxima is beschermvrouwe van het orkest.

  10 april 2013 - 20:42