×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beatrix, Willem-Alexander en Máxima bij Concertgebouw

  Koningin en aanstaand koningspaar stralen op Sterrenjubileum

  Beatrix, Willem-Alexander en Máxima bij Concertgebouw

  De koningin en het aanstaande koningspaar zijn woensdagavond in Amsterdam. Daar wonen zij het Sterrenjubileum bij van Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest. Met dit jubileumconcert vieren de twee organisaties gezamenlijk hun 125-jarig bestaan. Drie solisten vieren dit jubileum mee: bariton Thomas Hampson, pianist Lang Lang en violiste Janine Jansen. Het programma dat zij samen met het Koninklijk Concertgebouworkest uitvoeren, staat onder leiding van Mariss Jansons.

   

  De opbrengst van het Sterrenjubileum, waar alle betrokken musici en solisten belangeloos aan meewerken, komt ten goede aan de educatieprogramma’s van gebouw en orkest. Prinses Máxima is beschermvrouwe van het orkest.

  10 april 2013 - 20:42