×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bastiaan van Schaik ontmoet Camilla Parker-Bowles

  ’Ze had zelfs een oranje hoed gekocht’

  Bastiaan van Schaik ontmoet Camilla Parker-Bowles

  Bastiaan van Schaik had op 30 april in de omgeving van het Amstel Hotel een wel heel bijzondere ontmoeting. Hij liep daar niemand minder dan Camilla Parker-Bowles tegen het lijf, die graag met de stylist en zijn vriendengroep poseerde. Camilla begon een heel gesprek met Bastiaan en zijn vrienden, waaronder Morris Nieuwenhuis en vertelde onder meer dat ze Amsterdam een geweldige stad vond. En dat ze genoot van het feest en het prachtige weer. Het werd een ontmoeting die zelfs de Engelse Daily Mail haalde. Nieuwenhuis vertelde de krant dat hij verbaasd was hoe toegankelijk Camilla was. ’Ze had heel veel zin in alle festiviteiten en had onder meer een oranje hoed gekocht.’

  1 mei 2013 - 17:09