×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Armin van Buuren gespannen voor Koningsvaart

  ’De repetitie ging niet zo soepel’

  Armin van Buuren gespannen voor Koningsvaart

  Armin van Buuren is redelijk gespannen voor zijn optreden tijdens de Koningsvaart. “De druk is behoorlijk groot”, zei de wereldberoemde dj tegen de NOS. Van Buuren kijkt enorm uit naar de show die hij op verzoek van Willem-Alexander en Máxima geeft, maar inmiddels loopt de spanning behoorlijk hoog op. “De repetitie ging niet zo soepel als vorige week maandag”, liet hij weten. Zo zijn er wat kleine technische problemen en de samenwerking met het Concertgebouworkest blijft spannend. De twee tot elkaar veroordeelde partijen waren het ook niet direct eens over de invulling van het gezamenlijke optreden. “Het is een experiment. Ik moet goed kijken naar de dirigent.” De Koningsvaart over het IJ met het koningspaar en hun kinderen is een van de hoogtepunten van de dag. Tijdens deze mini-Sail vaart het gezin onder meer langs de show van Armin van Buuren en diverse sportclinics. Windsurfer Dorian van Rijsselberghe, schaatser Marianne Timmer en turner Epke Zonderland zijn met andere sporters betrokken bij het spektakel.

  30 april 2013 - 17:54