×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Amerikaanse media: schoondochter van prinses Christina heeft affaire

  Eva wordt genoemd als de minnares van bekende zanger

  Amerikaanse media: schoondochter van prinses Christina heeft affaire

  Eva Prinz, de schoondochter van prinses Christina, wordt in Amerikaanse media genoemd als de vrouw die het huwelijk van de zanger van de Amerikaanse band Sonic Youth kapot heeft gemaakt. Kim Gordon, de echtgenote van zanger Thurston Moore (54), vertelt in het tijdschrift Elle dat zijn relatie met een andere vrouw hun huwelijk kapot heeft gemaakt. Kim noemt de vrouw in kwestie niet maar heeft het over een vrouw waarmee Thurston een literair project deed. De zanger heeft zo'n project gedaan met de echtgenote van Bernardo Guillermo, de oudste zoon van prinses Christina. Op diverse websites wordt Eva Prinz overigens wel met naam genoemd als de minnares van de in Amerika zeer bekende zanger Thurston Moore, die twintig jaar ouder is dan zij. Volgens één van de sites heeft Eva een open relatie met haar echtgenoot Bernardo Guillermo. De zoon van prinses Christina en zijn echtgenote waren niet bereikbaar voor commentaar. De Rijksvoorlichtingsdienst heeft geen reactie.


  Eva Prinz, de schoondochter van prinses Christina, wordt in Amerikaanse media genoemd als de vrouw die het huwelijk van de zanger van de Amerikaanse band Sonic Youth kapot heeft gemaakt. Kim Gordon, de echtgenote van zanger Thurston Moore (54), vertelt in het tijdschrift Elle dat zijn relatie met een andere vrouw hun huwelijk kapot heeft gemaakt. Kim noemt de vrouw in kwestie niet maar heeft het over een vrouw waarmee Thurston een literair project deed. De zanger heeft zo’n project gedaan met de echtgenote van Bernardo Guillermo, de oudste zoon van prinses Christina. Op diverse websites wordt Eva Prinz overigens wel met naam genoemd als de minnares van de in Amerika zeer bekende zanger Thurston Moore, die twintig jaar ouder is dan zij. Volgens één van de sites heeft Eva een open relatie met haar echtgenoot Bernardo Guillermo. De zoon van prinses Christina en zijn echtgenote waren niet bereikbaar voor commentaar. De Rijksvoorlichtingsdienst heeft geen reactie.

  24 april 2013 - 11:30