×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Amalia met Beatrix mee naar EK-dressuur

  Prinsesje geniet van paardenevenement

  Enkele dagen na een staaroperatie aan haar rechteroog, verschijnt koningin Beatrix samen met prinses Amalia in Rotterdam. Daar vindt het EK Dressuur plaats en de Nederlanders zijn daarin werderom favoriet. De koningin en het prinsesje zitten samen met de Deense prinses Benedikte, prinses van Sayn-Wittgenstein-Berleburg, op de koninklijke tribune. Met appelsap, een zelf meegebracht boek over paarden én wijze uitleg van stalmeester Bert Wassenaar wordt de kleine prinses bezig gehouden. Ook houdt ze zelf de score bij, waardoor ze al gauw in de gaten heeft dat de Nederlandse amazone Adelinde Cornelissen een bijzonder goede kür rijdt. Uiteindelijk wint ze dan ook deze Grand Prix Freestyle. Benedikte’s dochter prinses Nathalie, deze zomer getrouwd in Berleburg, reed ook mee en eindigde als tiende.

  22 augustus 2011 - 11:38