×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Amalia, Alexia en Ariane dolblij met babynieuws

  Kindermeisje na Londen met zwangerschapsverlof

  Prins Willem-Alexander en prinses Máxima moeten binnenkort afscheid nemen van hun kindermeisje Eveline van den Bent. Ze werkt al een aantal jaar in Villa Eikenhorst om op Amalia, Alexia en Ariane te passen en reist in die hoedanigheid ook mee naar het buitenland. Vandaar dat ze nu ook mee is naar de Olympische Spelen. Binnenkort moeten Eveline en de prinsesjes echter afscheid van elkaar nemen, meldt Weekblad Weekend deze week. Over zes weken wordt namelijk Eveline's eerste kindje verwacht. Dat nieuws werd naar verluidt met veel gejuich begroet op de Eikenhorst. Amalia, Alexia en Ariane hebben haar al honderduit gevraagd over de komst van het baby'tje. Na de geboorte, zo schrijft Weekend, keert de nanny terug op het landgoed om ook over de drie prinsesjes te blijven moederen.


  Eveline is verleden jaar in haar woonplaats Zwijndrecht getrouwd in aanwezigheid van de prins, de prinses en hun drie dochters.

  8 augustus 2012 - 10:30