×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Adviseur Laurent: prins kan niet skiën

  Adviseur Laurent: prins kan niet skiën

  De Belgische prins Laurent kan helemaal niet skiën meent zijn voormalige adviseur Noël Vaessen. Hij is al vaker op de berghellingen in de problemen gekomen zegt Vaessen tegen Belgische kranten. De prins botste deze week bij het Oostenrijkse Lermoos op een medeskiër en moest enkele dagen voor onderzoek in het Landeskrankenhaus van Innsbruck verblijven.

  Noël Vaessen heeft lange tijd gewaakt over het doen en laten van Laurent, maar was ook betrokken bij het fraudeschandaal waarin de jongste zoon van koning Albert betrokken raakte. Met geld bestemd voor de marine is de villa van Laurent opgeknapt.

  Vaessen was het meesterbrein achter die constructie waarvoor ook de prins voor de rechter moest verschijnen. Koning Albert heeft geld teruggestort en Vaessen is sindsdien persona non grata en voert in de media een guerrilla tegen het koningshuis en met name zijn vroegere beschermeling.

  22 februari 2013 - 12:00