×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • 6x sportieve royals: van waterpolo tot raceauto’s

  Gaan met die banaan!

  6x sportieve royals: van waterpolo tot raceauto’s

  Skiën is een geliefde sport onder de royals. Maar wat doen ze eigenlijk als de sneeuw gesmolten is en ze toch behoefte hebben aan een beetje actie in de tent? Tijd voor een sportief lijstje!


  1. Polo

  Het paard is niet wit, maar verder is het plaatje compleet. Polo is een van de favoriete sporten van de Britse royals en zowel Harry als William spelen graag een potje in hun vrije tijd.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

  2. Waterpolo

  Op een paard of in het water; prins William houdt van polo. Of hij tegenwoordig nog veel rond spettert weten we niet, toch genieten we graag van de terugblik op deze foto uit 2004.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door New York Magazine (@nymag) op

  3. Racen

  Onze prins Bernhard scheurt er in zijn vrije uurtjes vrolijk op los. Hij is dan ook druk bezig met de voorbereidingen van de Formule 1 in Zandvoort.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door Bernhard van Oranje (@bernhardvanoranje) op

  4. Zeilen

  Watersport is favoriet bij royals in binnen- en buitenland. Niet alleen Willem-Alexander is groot gebracht met liefde voor zeilen, ook de Britse, Spaanse, Deense en Monegaskische koninklijke leden brengen hun tijd graag door op het water.

  5. Hardlopen

  Pieter-Christaan is fan. Op de atletiekbaan, in het bos of gewoon een rondje in het park. En waarom ook niet? Kwestie van schoenen aan en gaan!

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door Pieter-Christiaan van Oranje (@pcvanoranje) op

  6. Suppen

  Oftewel ‘stand up paddling’. Charlene geniet ervan tijdens een vakantie met man en kinderen. Ook is er geen vrouw overboord als ze in het water valt. De prinses van Monaco was immers olympisch zwemster voor ze Albert leerde kennen.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door Charlène de Monaco 👑 (@charleneofmonaco) op

   

  26 februari 2020 - 12:58