×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Volg Royalty op Twitter!

 • Welkom!

  Welkom!

  Door Marc van der Linden

  Wat ben ik trots op deze website! Het is een prachtige aanvulling op het succesvolle  tijdschrift Royalty. Op deze website gaan we nieuws brengen én reageren op de actuele gebeurtenissen. En zelf kunt u uiteraard ook uw mening geven.


  Ik weet niet hoe u er over denkt, maar ik vind internet nog steeds een klein wonder. Hoewel ik er elke dag mee werk, begrijp ik eigenlijk nog steeds niet hoe het kan dat we met een prachtige site als deze bij u in de huiskamer kunnen komen. De technische kant van het verhaal interesseert me ook niet zoveel, wel dat de pagina’s op deze site er gelikt uit zien en dat er goede en leuke informatie te vinden is.

  Zelf ben ik al een poosje online. Ik denk dat het 1995 was toen ik thuis internet kreeg. Ik was avondenlang telefonisch onbereikbaar omdat ik het wereldwijde web aan het verkennen was. En om u een idee te geven van hoe slim ik met computers ben: als ik in die tijd een leuke site tegenkwam dan schreef ik het volledige url-adres op papier uit, uit angst het niet meer terug te kunnen vinden. Het duurde maanden voordat ik in de gaten had dat je van leuke sites ook een bookmark kon maken. Ik hoop natuurlijk dat u dat ook doet met deze site en elke dag even terug komt om te kijken wat we voor nieuws te melden hebben.

  Heeft u suggesties of anders opmerkingen? Laat het ons gerust weten. We stellen alle reacties zeer op prijs.

  Tot slot wil ik alle mensen die meegewerkt hebben aan het opzetten van deze site zeer bedanken. Natasha, Elles, Huib, Misha, Marc L, Gaadiza, Grace, en Jessica: zonder jullie was het nooit zo mooi geworden.

  Veel lees- en kijkplezier!

  Marc

  5 september 2008 - 11:23