×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Volg Royalty op Twitter!

 • Vakantie en Veluwse verleiding

  Vakantie en Veluwse verleiding

  De Veluwe is onbetwist een van de mooiste stukken natuur in Nederland en zowel bij buitenlandse toeristen als de Nederlanders zelf een favoriete vakantiebestemming. Hier vergeet je even dat Nederland een dichtbevolkt land is. Je vindt er het Nationale Park De Hoge Veluwe, dat maar liefst zes verschillende oud-Veluwse landschappen telt.


  Heide, grasland, vennen, zandgrond en bossen wisselen elkaar af op 5400 hectare. Nabij de ingangen van dit bijzondere natuurdomein bevinden zich diverse goed verzorgde Droomparken met een enorme diversiteit aan vakantiewoningen. Ook op deze parken is een grote variëteit aan natuur, met bos en water als grootste trekkers.  Droomparken is recreatietrendsetter in Nederland en hoofdsponsor van Vitesse. Hier vakantie vieren is een feestje. Niet alleen de locatie en de vakantiewoningen maar ook de omgeving is bijzonder aantrekkelijk. Natuur, Hanzesteden, kastelen, musea… het meest kostbare van Nederland is hier inbegrepen bij je vakantie!

  24 oktober 2018 - 09:25