×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Volg Royalty op Twitter!

 • Kijken, kijken… kopen?

  Kijken, kijken… kopen?

  Wil je Nederland beter leren kennen, leuke vakantie-ideeën opdoen of overweeg je een vakantiehuis te kopen, let dan eens op de kijkdagen bij Droomparken. Elk weekend dit najaar kun je wel een kijkje nemen op één van de veertien Droomparken die Nederland rijk is.


  Of je nu gaat voor het glooiende Limburgse landschap, Zeeuwse kusten of de schitterende Veluwe, Droomparken is er aanwezig met een goed verzorgd park en een keur aan vakantiehuizen. Je kunt lekker rondneuzen in een modelwoning, leuke mensen ontmoeten en van de natuur (of de horeca) genieten. Zo’n open huis weekend is al een vakantietje op zich. Overweeg je een vakantiewoning te kopen als investering of belegging? Dan mag je de kijkdagen zeker niet missen. Neem gerust familie of vrienden mee en maak er een inspirerende dag van!  Op de homepage van Droomparken staan alle kijkdagen vermeld.

  30 oktober 2018 - 09:54