×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Volg Royalty op Twitter!

 • Kijken, kijken… kopen?

  Kijken, kijken… kopen?

  Wil je Nederland beter leren kennen, leuke vakantie-ideeën opdoen of overweeg je een vakantiehuis te kopen, let dan eens op de kijkdagen bij Droomparken. Elk weekend dit najaar kun je wel een kijkje nemen op één van de veertien Droomparken die Nederland rijk is.


  Of je nu gaat voor het glooiende Limburgse landschap, Zeeuwse kusten of de schitterende Veluwe, Droomparken is er aanwezig met een goed verzorgd park en een keur aan vakantiehuizen. Je kunt lekker rondneuzen in een modelwoning, leuke mensen ontmoeten en van de natuur (of de horeca) genieten. Zo’n open huis weekend is al een vakantietje op zich. Overweeg je een vakantiewoning te kopen als investering of belegging? Dan mag je de kijkdagen zeker niet missen. Neem gerust familie of vrienden mee en maak er een inspirerende dag van!  Op de homepage van Droomparken staan alle kijkdagen vermeld.

  30 oktober 2018 - 09:54