×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Volg Royalty op Twitter!

 • Hippe recreatie-hit

  Hippe recreatie-hit

  Tiny houses zijn een begrip in de hippe scène: het zijn… precies, kleine huisjes. Ze nemen weinig ruimte in, hebben een no-nonsense uitstraling en geven je een back to basic gevoel. Geen overbodige luxe en tierlantijnen, maar gewoon alleen wat je nodig hebt om te eten, wonen en slapen.


  Het leuke is, dat je in zo’n tiny house ook je vakantie kunt vieren: ideaal om je terug te trekken en rust in je hoofd te creëren. Droomparken, recreatietrendsetter in Nederland en hoofdsponsor van Vitesse, heeft als enige aanbieder tiny recreatie houses staan op diverse mooie parken. In bos- en beach-achtige omgevingen op de Veluwe, onder de rook van Amsterdam en in Limburg. De huisjes staan midden in de natuur en zijn geschakeerd rond een ‘social space’ met een vuurplaat, hottub en zitbankjes. Doen: google tiny house en Droomparken en je bent verkocht!

  [advertorial]

  Bron: Droomparken.nl
  2 oktober 2018 - 17:47