×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Thomas Markle aan hart geopereerd

Vader Meghan mist bruiloft definitief

Thomas Markle aan hart geopereerd

De vader van Meghan Markle heeft gisteren een hartoperatie ondergaan. Dat meldt TMZ. De site zegt met Thomas Markle gesproken te hebben.


De vader van de aanstaande bruid liet weten dat het goed met hem gaat, maar dat het lang zal duren voor hij helemaal hersteld is. 'Ik moet de komende dagen in het ziekenhuis blijven en mag me niet druk maken', aldus Markle, die daardoor definitief niet aanwezig kan zijn bij de bruiloft.

De vader van de aanstaande echtgenote van prins Harry liet dinsdag aan TMZ weten dat hij de operatie moest ondergaan. Dat zou zijn om 'een blokkade te verhelpen, schade te herstellen en een stent te plaatsen'. Markle werd vorige week getroffen door een hartaanval en had maandag weer last van pijn op zijn borst. Dinsdag bleek, na verschillende onderzoeken in het ziekenhuis, dat de hartaanval 'significante schade' heeft aangericht en dat Thomas onder het mes moet.

Meghans vader, die de eer had de bruid weg te geven, twijfelde de afgelopen dagen of hij naar het Verenigd Koninkrijk zou vliegen. Maandag werd duidelijk dat hij het op een akkoordje gooide met een paparazzo en betaald kreeg voor foto's waarop te zien is dat hij in een internetcafé naar informatie over prins Harry zoekt. Achteraf schaamde Thomas zich voor die actie en besloot hij daarom niet naar Windsor af te reizen voor de bruiloft van zijn dochter.

Britse en Amerikaanse media speculeren ondertussen volop over wie Meghan naar het altaar moet brengen nu haar vader die taak niet op zich lijkt te kunnen nemen. Haar moeder, Doria Ragland, lijkt de meest voor de hand liggende kandidaat. Zij kreeg al een belangrijke rol bij de bruiloft, Doria brengt de laatste nacht voor de trouwerij met Meghan door en vergezelt haar in de auto richting Windsor Castle. Als Doria haar dochter zaterdag inderdaad naar haar aanstaande echtgenoot brengt in St. George's Chapel, is dat een primeur binnen de Britse koninklijke familie.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
17 mei 2018 - 10:05 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties