×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moederfiguur

Door Marc van der Linden

Het NOS Journaal kwam na de trouwerij van prins Harry en Meghan Markle met allerlei conclusies over hoe de Britse monarchie 'onder leiding' van Meghan zou veranderen. Natuurlijk: het is verfrissend om niet weer een lelieblank meisje aan de arm van haar prins de kerk uit te zien lopen. Maar dat Meghan van gemengde afkomst is, deed mij niets speciaals. Wel dat hij veel zenuwachtiger was dan zij. Harry zat omringd door allerlei mensen die hij zijn leven lang al kent en weet de media als geen…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

'Philip wel bij bruiloft Harry en Meghan'

'Philip wel bij bruiloft Harry en Meghan'

Het lijkt erop dat prins Philip de bruiloft van zijn kleinzoon prins Harry niet hoeft te missen. De 96-jarige echtgenoot van koningin Elizabeth is op tijd hersteld van een heupoperatie, melden diverse Britse media.


Philip kreeg begin april een nieuwe heup. De hertog van Edinburgh verbleef elf dagen in het ziekenhuis en werkte op Windsor Castle - waar Harry en Meghan volgende week zaterdag trouwen - verder aan zijn herstel.

Een ingewijde vertelde The Sun dat Philip vastberaden was de bruiloft bij te wonen: 'Hij loopt al weer zonder hulp. Zijn wilskracht is ongelooflijk. Als hij iets in zijn hoofd heeft, doet hij het ook'.

Volgens de bron liep Philip meermaals de trappen in Windsor Castle op en af om weer op krachten te komen: 'En hij loopt al op volle snelheid door de kamers. Ze hebben hem zelfs op het hart gedrukt het rustiger aan te doen'.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
11 mei 2018 - 13:46 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties