×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rouw, roem en royalty

Door Marc van der Linden

Als je lid bent van een koninklijke familie weet je dat je niet alles privé kunt houden. Dat is, net als bij andere bekende mensen, de prijs van de roem. Bij een zeer tragische gebeurtenis als de dood van koningin Máxima’s zusje is het geen verrassing dat het in het nieuws komt. Sterker nog, het was de Rijksvoorlichtingsdienst die het bekend maakte. De enorme media-aandacht voor deze intens verdrietige omstandigheden hoort er in onze tijd nu eenmaal bij. Maar wat doet Nederland dat respectvol…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Wassen beeld van Meghan Markle onthuld

Wassen beeld van Meghan Markle onthuld

In Madame Tussauds in Londen is de collectie van de Britse koninklijke familie vandaag uitgebreid met een wassen evenbeeld van Meghan Markle, de verloofde van prins Harry. Madame Tussauds speelt daarmee handig in op de aanstaande bruiloft van van de Britse prins op zaterdag 19 mei.


Het beeld van de aanstaande bruidegom heeft een update gehad. Dat beeld was in 2014 gemaakt ter gelegenheid van zijn dertigste verjaardag. Zijn evenbeeld draagt de rechterhand in het colbert, net als Harry deed tijdens de bekendmaking van de verloving. Het beeld van Meghan draagt het groene mouwloze jurkje van het merk Parosh dat de echte aanstaande bruid ook droeg in november bij de aankondiging van het huwelijk.

Madame Tussauds houdt binnenkort een vrijgezellenfeest waarbij 18-plussers de gelegenheid krijgen op de foto te gaan met Harry en Meghan. Op de dag van het huwelijk mag iedereen gratis naar binnen.

Madame Tussauds in New York heeft ook een Meghan in huis, die in de loop van de dag wordt onthuld. Dit beeld van de American Princess heeft een andere pose en een andere outfit, namelijk van het Britse label Self-Portrait.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
09 mei 2018 - 11:43 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties