×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Zal de baby Meghan en Kate samenbrengen?

Documentaire voorspelt gelukkige toekomst

Zal de baby Meghan en Kate samenbrengen?

De relatie tussen de schoonzussen Catherine en Meghan zal dramatisch verbeteren wanneer Meghan haar eerste kind heeft gekregen. Dat beweert koningshuisverslaggeefster Katie Nicholl. Zij sprak in de documentaire 'Kate versus Meghan: Princesses at War?' van de Britse zender Channel 5 over de vermeende 'paleisoorlog' tussen de hertoginnen van Cambridge en Sussex.


"De baby zal alles veranderen”, aldus Nicholl, die onder meer schrijft voor Vanity Fair en de Sunday Mail en die het boek 'Harry Life Loss and Love' publiceerde. "Meghan die een baby krijgt, zal de dynamiek veranderen. Ze worden beiden moeders en dat verandert alles. Een schreeuwende baby om twee uur 's ochtends - aan wie zou je raad vragen? Je zou je schoonzus vragen die precies hetzelfde heeft meegemaakt en al vele jaren ervaring heeft." Volgens Nicoll zat de pijn overigens niet zo zeer tussen de twee schoonzussen maar tussen de broers Harry en William, waarbij Harry het zijn broer kwalijk nam zijn enthousiasme voor Meghan niet te delen. In het televisieprogramma, waaruit de Britse tabloids dinsdag gretig citeren, werd door 'insiders' echter vooral naar verklaringen en redenen gezocht voor de spanningen die er zouden zijn tussen Catherine en Meghan. De vrouw van prins William zou zich bedreigd hebben gevoeld door de komst van Meghan, aldus Carole Malone, die uitlegde dat haar onaantastbare positie en plek in de schijnwerpers opeens werd gestolen door de bruid van prins Harry. De verschillen tussen beide vrouwen waren volgens de journalist ook enorm. Kate Middleton had een beschermde typisch Britse opvoeding en opleiding genoten, terwijl Meghan Markles leven een heel ander verloop had gekend. Dat had er onder meer toe geleid dat Meghan opkwam voor vrouwenrechten terwijl Kate zich eigenlijk nooit over iets heeft uitgesproken, aldus Malone. Kensington Palace heeft van meet af aan ontkend dat er problemen zouden zijn tussen de echtgenotes van de prinsen William en Harry, maar de Britse media laten het onderwerp al enkele maanden niet liggen.
08 januari 2019 - 17:15 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties