×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Recept 'Royal Gingerbread' koekjes onthuld

De enige echte koekjes van Queen Elizabeth

Recept 'Royal Gingerbread' koekjes onthuld

Wie dit jaar de familie tijdens kerst wil verrassen met een echte koninklijke traktatie, kan zich vanaf nu lekker uitleven in de keuken. Buckingham Palace heeft namelijk het recept voor de enige, echte koninklijke gingerbread-cookies online gezet.


Koninklijke chefs geven tips over hoe je het koekje het beste kan maken. "Het is altijd goed om het deeg even te laten rusten", zegt een chef op de website van Buckingham Palace. "Dus het zou mooi zijn als je het deeg de avond ervoor kan maken." Nog een tip is om het deeg uit te rollen, vormpjes uit te steken en het vervolgens een uurtje in de vriezer te leggen. "Dit zorgt ervoor dat ze mooi gevormd blijven."
18 december 2018 - 08:30 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties