×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Zus kritisch over kerstkaart Meghan en Harry

Samantha Markle laat zich uit op Twitter

Zus kritisch over kerstkaart Meghan en Harry

Samantha Markle, de halfzus van hertogin Meghan, heeft kritisch gereageerd op de kerstkaart van Meghan en de Britse prins Harry. Op de foto staan de hertog en hertogin van Sussex, met de rug gekeerd, omhoog naar knallend vuurwerk te kijken. De plaat is gemaakt tijdens het huwelijk van het stel eerder dit jaar.


"Interessant dat de hertog en hertogin van Sussex hun rug hebben toegekeerd", schrijft Samantha op Twitter. "Is dat naar de hele wereld toe of alleen maar naar de Ragland- en Markle-familie?", vraagt ze zich hardop af. Erg mooi vindt ze het niet. "Het is een beetje triest", bijt ze haar vervreemde halfzus nog toe. Samantha is een van de familieleden van Meghan die zich geregeld laat horen sinds de Amerikaanse een relatie met prins Harry had. Ze sneerde meermaals naar haar halfzus en was niet uitgenodigd voor de bruiloft. In september vloog ze naar Londen in de hoop een en ander uit te praten met Meghan. Bij zowel Buckingham Palace als Kensington Palace kwam Samantha echter niet verder dan de poort. Toen Harry en Meghan aankondigden dat hun eerste kindje onderweg is, riep Samantha weer op tot positiviteit. "Hierdoor verdwijnt alles wat er het afgelopen jaar gebeurd is naar de achtergrond."
15 december 2018 - 14:55 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties