×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Warme kerst met moeder Kate

Aan iedereen wordt gedacht

Warme kerst met moeder Kate

De hertog en hertogin van Cambridge zullen dit jaar Kerst vieren bij de ouders van Kate. Dat heeft Carole Middleton, de moeder van de hertogin, in haar allereerste interview ooit verteld. Haar kleinkinderen George en Charlotte krijgen elk hun eigen kerstboom.


Carole Middleton zet haar familie centraal tijdens de Kerst. En dat is nog een bijzonder familie, want onder hen ook schoonzoon prins William en zijn gezin. Toegewijde grootmoeder Carole, 63, heeft meerdere kerstbomen in de miljoenenvilla in Bucklebury en haar kleinkinderen prins George en prinses Charlotte krijgen zelfs hun eigen boom in hun slaapkamer 'zodat ze die zelf kunnen versieren', meldde de Telegraph. Ze heeft ook een 'modieuze' boom met een duidelijk thema, een andere gevuld met kerstballen uit de afgelopen jaren en een laatste boom die haar kinderen kunnen versieren hoe ze willen. Bij het kerstdiner is er, speciaal voor haar schoonzoon en dochter, ook een veganistische optie voor het kerstdiner, terwijl Carole's aandacht voor detail zich uitstrekt tot het kiezen van een thema voor de geschenkverpakking van elk cadeautje. Van Kate en William wordt verwacht dat ze dit jaar kerst met de koninklijke familie op Sandringham zullen overslaan. Dat heeft geruchten over een ijzig klimaat tussen de Cambridges en prins Harry en zijn vrouw Meghan versterkt.
02 december 2018 - 15:51 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties