×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Sarah Ferguson: huwelijk Harry zenuwslopend

Ze was aangenaam verrast door de uitnodiging

Sarah Ferguson: huwelijk Harry zenuwslopend

Sarah Ferguson heeft zich voor het eerst uitgelaten over het feit dat ze was uitgenodigd op het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle. De Hertogin van York was 'aangenaam verrast door hun invitatie', temeer omdat ze gepasseerd werd bij het huwelijk van prins William en Kate Middleton in 2011. "Het was erg aardig van ze en ik kan hen niet genoeg bedanken voor dit gebaar, ook al was de dag zelf zenuwslopend," aldus 'Fergie' tijdens een interview met Good Morning Britain.


"Toen ik kwam aanlopen ontstond er gejuich en ik kon niet geloven dat het publiek dat voor mij deed. Totdat iemand riep 'hey Fergie!'; dat was voor mij het moment dat ik hun steun echt voelde. Heel bijzonder om zoiets mee te mogen maken."Hoewel Ferguson nog altijd een warme band heeft met haar ex-man prins Andrew, met wie ze dochters Beatrice en Eugenie deelt, was de verstandhouding met de rest van het Britse koningshuis ernstig bekoeld. Inmiddels lijken de scherpe randjes daar na een aantal jaar ook vanaf. "Ik denk dat Hare Majesteit een geweldige vrouw is en een icoon voor dit land. Het is een van de meest bijzondere mensen die ik ooit heb mogen ontmoeten. Dat ze mij hierbij heeft betrokken is een prachtig gebaar," aldus Sarah.
22 november 2018 - 09:01 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties