×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Prins Charles schrapt bezoek Jos om veiligheidsredenen

'Charles en Camilla slaan op advies van het ministerie en de Nigeriaanse overheid het bezoek over'

Prins Charles schrapt bezoek Jos om veiligheidsredenen

Prins Charles en Camilla zien af van een bezoek aan de stad Jos tijdens hun reis door Nigeria. De stad is om veiligheidsredenen geschrapt uit het reisprogramma van de prins van Wales en de hertogin van Cornwall. Dit is gebeurd op advies van het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken en de Nigeriaanse overheid, meldt The Telegraph.


Charles en Camilla kwamen dinsdag aan in de Nigeriaanse hoofdstad Abuja. Jos zou de laatste stad zijn van hun negendaagse reis door West-Afrika die ze donderdag afsluiten. In Jos zou Charles spreken over vredesonderhandelingen in de door conflicten geteisterde regio.Een bezoek aan een festival in de Nigeriaanse stad Lagos behoort deze week tot de hoogtepunten van het bezoek aan Nigeria. Het laatste bezoek dat Charles aan West-Afrika aflegde was in november 2006.
06 november 2018 - 15:03 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties