×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Sarah Ferguson is ex-schoonmoeder Elizabeth dankbaar

Sarah Ferguson is ex-schoonmoeder Elizabeth dankbaar

Sarah, de hertogin van York, is koningin Elizabeth erg dankbaar voor de "onvergetelijke" dag die ze haar dochter prinses Eugenie heeft bezorgd. Eugenie trouwde op 12 oktober met Jack Brooksbank, het merendeel van de feestelijkheden werd betaald door de Britse koninklijke familie.


 

"Ik kan Eugenies grootmoeder niet genoeg bedanken omdat deze dag zo gedenkwaardig is geworden", zei Sarah tegen Hello! Magazine. "Ik ben zo dankbaar voor al het harde werk en de vriendelijkheid achter de schermen om zo'n speciale dag voor onze dochter mogelijk te maken." Eugenie en Jack trouwden in St George's Chapel, de kapel van Windsor Castle, het kasteel van koningin Elizabeth.

De bruid koos voor een jurk met open rug, waardoor de littekens die ze overhield aan een operatie op haar twaalfde zichtbaar waren. Eugenie liet haar bruidsjurk ontwerpen rond haar littekens, om te benadrukken dat je ook daarmee mooi bent. "Ik was zo trots op Eugenie, hoe ze daar stond met haar littekens zichtbaar", zei Sarah over de keuze van haar jongste dochter. De prinses werd geboren met scoliose, een verkromde ruggengraat. Sinds de operatie heeft ze metalen staven in haar rug die ervoor zorgen dat ze rechtop blijft staan. "Ze is een inspiratie voor jonge vrouwen over de hele wereld."

Bron: Anp
Foto: Twitter @sarahtheduchess
22 oktober 2018 - 13:53 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties