×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Tipje van de sluier: George en Charlotte bruidskinderen bij huwelijk prinses Eugenie!

Tipje van de sluier: George en Charlotte bruidskinderen bij huwelijk prinses Eugenie!

Langzaam maar zeker wordt meer bekend over het koninklijk huwelijk van dit najaar: prinses Eugenie trouwt aanstaande vrijdag met haar verloofde, Jack Brooksbank. De gastenlijst bestaat uit celebrities en veel leden van de koninklijke familie: groot én klein is erbij!


Door Rick Evers

Woensdag maakte Eugenie's vader, de Hertog van York, meer details bekend over het huwelijk. Zo schakelt het bruidspaar hun broer en zus in voor de plechtigheid: Jack vroeg zijn broer Tom (Thomas Brooksbank) als 'best man', prinses Eugenie vroeg haar oudere zus prinses Beatrice om haar 'maid of honour' te zijn. 

Bruidspersoneel

Andere familieleden zullen ook een taak krijgen. Prins George en prinses Charlotte zijn respetievelijk bruidsjonker en bruidsmeisje, naast andere familieleden en bekenden. Savannah Philips (7), Isla Philips (6) en Mia Tindall (4), kleindochters van prinses Anne zullen ook bruidsmeisjes zijn, net als Eugenie's petekind Maud Windsor (5) en de zesjarige Theodora Williams,  beter bekend als Teddy, het dochtertje van Robbie Williams. Naast prins George is ook de zesjarige Louis de Givenchy een bruidsjonkertje. 

10 oktober 2018 - 16:12 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties