×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Royal wedding van prinses Eugenie wordt ware celebrity wedding

Royal wedding van prinses Eugenie wordt ware celebrity wedding

De bruiloft van de Britse prinses Eugenie en haar verloofde Jack Brooksbank gaat vrijdag naar verwachting gepaard met de komst van vele beroemdheden. Britse media speculeren volop over wie er allemaal op de nog geheime gastenlijst staan.


 

Namen als Cara Delevingne, Kate Moss, Ellie Goulding, James Blunt, David en Victoria Beckham, Elton John en Eddie Redmayne doen de ronde. Ook George en Amal Clooney en Robbie Williams en zijn vrouw Ayda zijn er vermoedelijk bij. Williams' dochter Theodora Rose wordt genoemd als mogelijk bloemenmeisje. Naar verluidt treedt operaster Andrea Bocelli op tijdens de ceremonie in Windsor.

Eugenie, de jongste dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson, trouwt in St. George's Chapel, dezelfde kapel waar in mei haar neef prins Harry met Meghan Markle trouwde. Ook toen waren er vele sterren aanwezig.

Bron: Anp
06 oktober 2018 - 14:29 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties