×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Sophie van Wessex en dochter Louise naar zeildag

Sophie van Wessex en dochter Louise naar zeildag

Van hockey naar zeilen is voor Sophie, gravin van Wessex, en haar dochter lady Louise maar een kleine stap. Beiden zijn maandag in Portsmouth om deel te nemen aan een zeildag van UK Sail Training. Zondag was Sophie met Louise nog in Londen bij de finale van het WK hockey, waar Nederland met 6-0 ten koste van Ierland de titel pakte. Sophie reikte na afloop de medailles uit.


Sophie is beschermvrouw van The Association of Sail Training Organisations, waar UK Sail Training deel van uitmaakt. Die organisatie richt zich op jongeren met een beperking, die aan boord van zeilboot 'Donald Searle' leren hun krachten en talenten te benutten en dat teamwork nodig is om een project te doen slagen.

Met Louise ging de gravin in Hasler Marina aan boord van 'Donald Searle', waarop de komende week een groep meiden zeilt die een diploma wil halen van de Royal Yacht Association. Dat kwalificeert hen om als bemanningslid aan te monsteren op een zeiljacht. Sophie en haar dochter spraken met de deelnemers aan het trainingsprogramma en met vertegenwoordigers van UK Sailing UK.

Daarna ging het zeilschip het water op, met Sophie aan het roer, aldus Buckingham Palace, dat op sociale media een filmpje plaatste van de vaartocht.

Bron: RoyalFamily
06 augustus 2018 - 15:05 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties