×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Prinses Eugenie vraagt zus Beatrice als bruidsmeisje

Prinses Eugenie vraagt zus Beatrice als bruidsmeisje

De Britse prinses Eugenie maakt zich niet al te veel zorgen om haar aanstaande bruiloft. "Ik ben helemaal niet gestrest", zegt de jongste dochter van prins Andrew in een interview met Vogue. Ze heeft haar zus Beatrice gevraagd om haar bruidsmeisje te zijn op de grote dag.


"Het is ergens heel zenuwslopend omdat je graag wilt dat het perfect wordt maar dan realiseer je je dat je voor altijd bij de persoon van wie je houdt blijft en dat is het enige dat telt", aldus Eugenie. Ze treedt op 12 oktober in het huwelijk met haar verloofde Jack Brooksbank. De ceremonie vindt plaats in St. George's Chapel op Windsor Castle, dezelfde plaats waar prins Harry en Meghan in mei elkaar hun jawoord gaven.

De 28-jarige Eugenie wil dat haar huwelijk zo goed als vrij van plastic blijft. "Mijn hele huis is al anti-plastic en Jack en ik willen dat ook bij de bruiloft."

Het gesprek in het septembernummer van Vogue is een dubbelinterview. Ook Eugenies zus Beatrice komt aan het woord. Zij zegt dat het soms moeilijk is om aan de ene kant lid te zijn van de koninklijke familie en aan de andere kant een eigen carrière op te bouwen. Volgens Beatrice zijn zij en Eugenie de eerste Britse prinsessen die dat doen. "We zijn jonge vrouwen met een persoonlijk leven en een carrière en we zijn ook prinsessen die altijd in de schijnwerpers staan."

Foto: Instagram/Vogue
03 augustus 2018 - 07:38 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties