×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Harry en Meghan ontmoeten presidentiële honden in Ierland

Harry en Meghan ontmoeten presidentiële honden in Ierland

De Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan zijn in de Ierse hoofdstad Dublin. Het is het eerste officiële tripje buiten Engeland voor het kersverse echtpaar. Ze ontmoetten onder meer president Michael D. Higgins en zijn vrouw, maar ook hun honden: Bród en Síoda!


Harry en Meghan werden dinsdagavond op Dublin City Airport ontvangen door de Ierse premier Leo Varadkar. Voor de gelegenheid had Meghan een groene jurk aan, de kleur van Ierland. Het is een door Givenchy ontworpen jurk, meldt People.

Na de aankomst reist het stel door naar een tuinfeest in Glencairn, de residentie van Robin Barnett, de Britse ambassadeur in Ierland.

Het verblijf in Ierland duurt in totaal twee dagen. De Britse prins en de hertogin van Sussex ondernemen verschillende activiteiten op het gebied van sport, cultuur en ondernemerschap. Ze bezoeken onder meer het Gaelic sports festival en de universiteit van Dublin, het Trinity College.

Bron: ANP
11 juli 2018 - 16:01 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties