×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Britse royals op balkon voor eeuwfeest luchtmacht

Britse royals op balkon voor eeuwfeest luchtmacht

De Britse koninklijke familie is dinsdag bijeen voor de viering van het honderdjarig bestaan van de Royal Air Force. Dat begon met een ceremonie in de Westminster Abbey, met koningin Elizabeth, prins Charles en Camilla, prins William en Catherine en prins Harry en Meghan.


Vanaf het balkon van Buckingham Palace was de koninklijke familie getuige van een luchtparade met meer dan honderd deelnemende vliegtuigen, helikopters en straaljagers, samen met spitfires uit de Tweede Wereldoorlog. Vliegtuigen van de luchtmacht vlogen in formatie over Londen waarbij ze het cijfer 100 uitbeeldden.
De luchtmacht van het Verenigd Koninkrijk werd in 1918 's werelds eerste zelfstandige luchtmacht, na een afscheiding van de Britse marine.
Na de feestelijkheden vertrekken prins Harry en Meghan naar Dublin. Het bezoek aan Ierland is hun eerste buitenlandse bezoek sinds hun huwelijk op 19 mei. Prins Charles en zijn vrouw Camilla wonen nog een receptie bij met personeelsleden van de Britse luchtmacht.

Bron: ANP
Foto: @RoyalFamily
10 juli 2018 - 15:57 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties