×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Prins Harry naar Amsterdam voor aidsconferentie

Prins Harry naar Amsterdam voor aidsconferentie

Prins Harry komt naar de internationale conferentie in Amsterdam AIDS2018. De zoon van prins Charles komt maandag 23 en dinsdag 24 juli als vertegenwoordiger van zijn eigen stichting Sentebale die zich al meer dan tien jaar inzet voor kansarme kinderen met hiv in Afrika.


Kensington Palace kondigde de komst van prins Harry maandag aan. Prins Harry was eerder aanwezig op de conferentie in Durban in 2016.

De hertog van Sussex zal op maandag 23 juli deelnemen aan een discussie over jongeren die door hiv zijn getroffen in zuidelijk Afrika en invloedrijke beleidsmakers ontmoeten. Op de tweede dag neemt hij deel aan een plenaire sessie om een nieuw samenwerkingsverband van wereldwijde financiers te lanceren, waaronder de Elton John AIDS Foundation. Het eerste initiatief van deze coalitie is om een nieuwe hiv-zelftestcampagne te lanceren die zich richt op jonge mannen in Kenia.

Bron: ANP
Foto: Kensington Palace
09 juli 2018 - 13:45 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties