×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

VIDEO: WK-gekte bereikt ook Buckingham Palace

VIDEO: WK-gekte bereikt ook Buckingham Palace

Ook bij Buckingham Palace schalde het voetballied It's Coming Home over het voorhof. Het Britse koninklijk huis doet zo mee met de hype rond het nummer en uit daarmee ook zijn steun voor het Engelse voetbalteam, dat het zaterdag in de kwartfinale van het WK voetbal opneemt tegen Zweden.


Tijdens de wisseling van de wacht speelde de militaire band van de zogenoemde Household Division vrijdag het befaamde EK-lied uit 1996. Het publiek voor het hek van de koninklijke residentie begon daarop spontaan mee te zingen. Het Britse koninklijk huis postte zaterdag een filmpje hiervan op de eigen Twitterpagina.

It's Coming Home, dat officieel Three Lions heet, was een populair nummer in 1996, toen Engeland strandde in de halve finales van het EK. Komieken David Baddiel en Frank Skinner zingen in het nummer hoe de Engelse ploeg de beker terug moet brengen naar de bakermat van de voetbal. Het lied maakt een comeback, nu Engeland het goed doet op het WK in Rusland.

Bron: ANP
07 juli 2018 - 16:36 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties