×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Harry en Meghan op wereldreis voor de koningin

Samen naar Australië, Tonga, Fiji en Nieuw-Zeeland

Harry en Meghan op wereldreis voor de koningin

De kersverse Hertog en Hertogin van Sussex, oftewel prins Harry en Meghan Markle, hebben hun reisschema voor de aankomende herfst bekendgemaakt. Het pasgetrouwde stel gaat Australië, Tonga, Fiji en Nieuw-Zeeland bezoeken.


Harry en Meghan zijn onder meer aanwezig bij de Invictus Games in Sydney, die gehouden worden van 20 tot en met 27 oktober. Bij de vorige editie van de Invictus Games in Toronto nam de prins zijn, toen nog, vriendin Meghan voor het eerst mee naar een publiek evenement. Niet lang daarna maakten de twee hun verloving bekend. Vorige week werd bekend dat de Invictus Games van 2020 plaatsvinden in Nederland, iets waarmee de Britse royal erg verguld is.

Meghan zal aankomende week een aantal bezoeken afleggen samen met koningin Elizabeth. Zo bezoeken ze onder andere een theater, dat door hen geopend zal worden en gaan ze naar het Catalyst Science Discovery Centre, een museum dat wetenschap op een leuke, losse manier probeert te benaderen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
11 juni 2018 - 10:59 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties