×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

James Corden aanwezig bij huwelijk Harry en Meghan

 James Corden aanwezig bij huwelijk Harry en Meghan

James Corden is van de partij als de Britse prins Harry en Meghan Markle elkaar komend weekend het 'ja-woord' geven in de St. George's Chapel in Windsor. Volgens TMZ staat de Britse talkshowhost op de gastenlijst voor de huwelijksplechtigheid en de receptie na afloop van de rijtoer door het stadje.


Corden werd bij het grote publiek bekend toen hij in 2015 de presentatie van het Amerikaanse programma The Late Late Show op zich nam. Hij is al jaren bevriend met prins Harry, maar onlangs gaf Corden aan dat hij niet verwachtte dat hij uitgenodigd zou worden voor de bruiloft.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
13 mei 2018 - 08:48 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties