×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moederfiguur

Door Marc van der Linden

Het NOS Journaal kwam na de trouwerij van prins Harry en Meghan Markle met allerlei conclusies over hoe de Britse monarchie 'onder leiding' van Meghan zou veranderen. Natuurlijk: het is verfrissend om niet weer een lelieblank meisje aan de arm van haar prins de kerk uit te zien lopen. Maar dat Meghan van gemengde afkomst is, deed mij niets speciaals. Wel dat hij veel zenuwachtiger was dan zij. Harry zat omringd door allerlei mensen die hij zijn leven lang al kent en weet de media als geen…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

James Corden aanwezig bij huwelijk Harry en Meghan

 James Corden aanwezig bij huwelijk Harry en Meghan

James Corden is van de partij als de Britse prins Harry en Meghan Markle elkaar komend weekend het 'ja-woord' geven in de St. George's Chapel in Windsor. Volgens TMZ staat de Britse talkshowhost op de gastenlijst voor de huwelijksplechtigheid en de receptie na afloop van de rijtoer door het stadje.


Corden werd bij het grote publiek bekend toen hij in 2015 de presentatie van het Amerikaanse programma The Late Late Show op zich nam. Hij is al jaren bevriend met prins Harry, maar onlangs gaf Corden aan dat hij niet verwachtte dat hij uitgenodigd zou worden voor de bruiloft.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
13 mei 2018 - 08:48 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties