×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Amerikanen naar bios voor koninklijk huwelijk

Amerikanen naar bios voor koninklijk huwelijk

Amerikanen kunnen volgende week zaterdag het huwelijk tussen de Britse prins Harry en Meghan Markle niet alleen via televisie of internet volgen maar ook in de bioscoop. Fathom Events gaat de ceremonie in tweehonderd zalen door het hele land vertonen.


Amerika zal het huwelijk met buitengewone interesse volgen, zo is de verwachting. Niet alleen omdat het om een koninklijk huwelijk gaat maar vooral omdat de bruid de bekende Amerikaanse actrice Meghan Markle is.

Harry en Meghan treden op 19 mei in het huwelijk op Windsor Castle.

Bron: ANP Alle rechten voorbehouden
10 mei 2018 - 11:21 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties