×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moederfiguur

Door Marc van der Linden

Het NOS Journaal kwam na de trouwerij van prins Harry en Meghan Markle met allerlei conclusies over hoe de Britse monarchie 'onder leiding' van Meghan zou veranderen. Natuurlijk: het is verfrissend om niet weer een lelieblank meisje aan de arm van haar prins de kerk uit te zien lopen. Maar dat Meghan van gemengde afkomst is, deed mij niets speciaals. Wel dat hij veel zenuwachtiger was dan zij. Harry zat omringd door allerlei mensen die hij zijn leven lang al kent en weet de media als geen…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Amerikanen naar bios voor koninklijk huwelijk

Amerikanen naar bios voor koninklijk huwelijk

Amerikanen kunnen volgende week zaterdag het huwelijk tussen de Britse prins Harry en Meghan Markle niet alleen via televisie of internet volgen maar ook in de bioscoop. Fathom Events gaat de ceremonie in tweehonderd zalen door het hele land vertonen.


Amerika zal het huwelijk met buitengewone interesse volgen, zo is de verwachting. Niet alleen omdat het om een koninklijk huwelijk gaat maar vooral omdat de bruid de bekende Amerikaanse actrice Meghan Markle is.

Harry en Meghan treden op 19 mei in het huwelijk op Windsor Castle.

Bron: ANP Alle rechten voorbehouden
10 mei 2018 - 11:21 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties