×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moederfiguur

Door Marc van der Linden

Het NOS Journaal kwam na de trouwerij van prins Harry en Meghan Markle met allerlei conclusies over hoe de Britse monarchie 'onder leiding' van Meghan zou veranderen. Natuurlijk: het is verfrissend om niet weer een lelieblank meisje aan de arm van haar prins de kerk uit te zien lopen. Maar dat Meghan van gemengde afkomst is, deed mij niets speciaals. Wel dat hij veel zenuwachtiger was dan zij. Harry zat omringd door allerlei mensen die hij zijn leven lang al kent en weet de media als geen…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Charles en Camilla kijken uit naar huwelijk

Charles en Camilla kijken uit naar huwelijk

Prins Charles ontkwam er woensdagmiddag voor vertrek naar Griekenland niet aan om van de verzamelde Britse media vragen te krijgen over het aanstaande huwelijk van zijn jongste zoon prins Harry. "Het wordt vanzelfsprekend prachtig”, aldus de prins van Wales. Het wordt een bijzondere dag voor iedereen.”


Echtgenote Camilla nam in Nice enkele seconden langer om in het voorbijgaan de pers antwoord te geven. Het was "heel fijn" geweest kennis te maken met Meghan Markle, en de bruiloft was "opwindend", zei de hertogin van Cornwall. Een bijzonder jaar was het ook, met een baby voor prins William en volgende week het huwelijk. En er komt nog een huwelijk, en de familie wordt nog verder uitgebreid.  

Bron: ANP Alle rechten voorbehouden
10 mei 2018 - 11:18 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties