×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Charles en Camilla kijken uit naar huwelijk

Charles en Camilla kijken uit naar huwelijk

Prins Charles ontkwam er woensdagmiddag voor vertrek naar Griekenland niet aan om van de verzamelde Britse media vragen te krijgen over het aanstaande huwelijk van zijn jongste zoon prins Harry. "Het wordt vanzelfsprekend prachtig”, aldus de prins van Wales. Het wordt een bijzondere dag voor iedereen.”


Echtgenote Camilla nam in Nice enkele seconden langer om in het voorbijgaan de pers antwoord te geven. Het was "heel fijn" geweest kennis te maken met Meghan Markle, en de bruiloft was "opwindend", zei de hertogin van Cornwall. Een bijzonder jaar was het ook, met een baby voor prins William en volgende week het huwelijk. En er komt nog een huwelijk, en de familie wordt nog verder uitgebreid.  

Bron: ANP Alle rechten voorbehouden
10 mei 2018 - 11:18 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties