×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Harry en Meghan geëerd met eigen trouwbier

Harry en Meghan geëerd met eigen trouwbier

Een bierbrouwer in Windsor, de stad waar prins Harry en Meghan Markle in mei in het huwelijk treden, komt met een speciaal soort bier om het koninklijke koppel te eren. De lokale brouwer introduceert voorafgaand aan de bruiloft Harry & Meghan’s Windsor Knot, een traditionele Britse pint met ‘een Amerikaanse twist’, meldt persbureau Reuters.


Voor deze smaak is volgens de brouwer gekozen om zowel de Britse prins als zijn toekomstige Amerikaanse gemalin recht te doen. De nieuwe biersoort is samengesteld uit gerst uit Windsor en hop dat is gekweekt aan de westkust van de VS.

Het is de tweede maal dat de brouwerij een koninklijk bier ontwikkelt; in 2011 introduceerde het ‘Windsor Knot’, een speciaal merk ter ere van de bruiloft van prins William en Kate. Het was de bedoeling dat dit bier maar een paar maanden verkocht zou worden. Maar het was zo populair dat het nog steeds wordt gebrouwen.

Het tweetal geeft elkaar het jawoord op 19 mei in Windsor Castle ten westen van Londen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
16 april 2018 - 08:57 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties