×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Huwelijksfotograaf Harry en Meghan is bekende

Huwelijksfotograaf Harry en Meghan is bekende

Prins Harry en Meghan Markle hebben een huwelijksfotograaf aangewezen. Alexi Lubomirski maakt op 19 mei op Windsor Castle de officiële foto's van het dan pasgetrouwde stel, maakte Kensington Palace vandaag bekend.


Alexi had de Britse prins en zijn aanstaande al eerder voor de camera. Hij maakte ook de portretfoto's die in december werden verspreid, een maand nadat Harry en Meghan hun verloving hadden aangekondigd. Toen fotografeerde Alexi het stel bij Frogmore House, waar volgende maand de huwelijksreceptie plaatsvindt.

De Amerikaanse mode- en celebrityfotograaf was na die fotosessie vol lof over Harry en Meghan. 'Het was niet alleen een ongelooflijke eer, maar ook een voorrecht getuige te mogen zijn van de liefde van dit jonge paar', reageerde Alexi op social media na het verspreiden van de verlovingsfoto's. 'Ik kan niet anders dan glimlachen als ik naar de foto's kijk die we hebben gemaakt'.

Harry en Meghan beloven elkaar op 19 mei eeuwige trouw in de kapel van St. George in Windsor Castle, het woonkasteel van koningin Elizabeth. Eerder maakte het stel al bekend wie de bruidstaart mag bakken en welke bloemist is aangetrokken om St. George's Chapel en St. George's Hall aan te kleden. De Londense Claire Ptak gaat aan de slag met de taart, die moet smaken naar vlierbloesem en citroen en wordt versierd met verse bloemen. Daar komt bloemiste Philippa Craddock bij kijken. Zij versiert bovendien de trouwlocaties en is verantwoordelijk voor het bruidsboeket, waar in ieder geval witte rozen, pioenrozen en vingerhoedskruid in moeten zitten.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
13 april 2018 - 15:51 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties