×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jaloers en verbijsterd

Door Marc van der Linden

Ik was met vakantie, dus ik had de berichten erover gemist. Maar toen ik afgelopen weekend het NPO Radio2-programma Wout2day van 11 april terugluisterde, viel mijn mond open van verbazing. Dj Wouter van der Goes verzorgde een rechtstreekse uitzending op NPO Radio2 vanuit Paleis Noordeinde. In zijn twee uur durende show Wout2Day nam hij de luisteraars mee in de bijzondere wereld van het Haagse paleis.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Anne op ziekenbezoek bij vader prins Philip

Anne op ziekenbezoek bij vader prins Philip

De Britse prinses Anne heeft haar vader prins Philip bezocht in het King Edward VII Hospital in Londen. Ze is pas de eerste koninklijke bezoeker sinds de hertog van Edinburgh vorige week een nieuwe heup kreeg, melden Britse media.


De 96-jarige Philip werd op 3 april opgenomen en werd een dag later geopereerd. Volgens Buckingham Palace verliep de operatie vorige week zonder problemen. Het paleis sprak toen de verwachting uit dat de prins 'nog verscheidene dagen' moest blijven om te herstellen.

Hoe het nu met Philip gaat, is niet bekend. Ook is er nog niets gecommuniceerd over zijn ziekenhuisontslag.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
13 april 2018 - 09:38 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties