×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Anne op ziekenbezoek bij vader prins Philip

Anne op ziekenbezoek bij vader prins Philip

De Britse prinses Anne heeft haar vader prins Philip bezocht in het King Edward VII Hospital in Londen. Ze is pas de eerste koninklijke bezoeker sinds de hertog van Edinburgh vorige week een nieuwe heup kreeg, melden Britse media.


De 96-jarige Philip werd op 3 april opgenomen en werd een dag later geopereerd. Volgens Buckingham Palace verliep de operatie vorige week zonder problemen. Het paleis sprak toen de verwachting uit dat de prins 'nog verscheidene dagen' moest blijven om te herstellen.

Hoe het nu met Philip gaat, is niet bekend. Ook is er nog niets gecommuniceerd over zijn ziekenhuisontslag.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
13 april 2018 - 09:38 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties