×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Geruchtenmolen draait: 'Meghan kiest peperdure jurk'

Geruchtenmolen draait: 'Meghan kiest peperdure jurk'

Looks Magazine zegt het zeker te weten: Meghan Markle heeft haar oog laten vallen op een wel hele prijzige bruidsjurk.


Een bron dichtbij Meghan laat aan Look Magazine weten dat de verloofde van Harry €450.000 heeft uitgegeven aan haar uiterlijk voor de grote dag. Het grootste deel van dat geld is uitgegeven aan de jurk. De bron laat weten dat het budget voor de huwelijksdag hiermee is verdubbeld. Maar, zo zegt royaltydeskundige Rick Evers: 'Het zal ongetwijfeld weer een bijna onbetaalbare jurk zijn, maar dit is natuurlijk gewoon giswerk'.

‘Als de dag dichterbij komt, zullen steeds meer dingen zeker worden. Zo werd uiteindelijk ook bekend dat Sarah Burton van Alexander McQueen verantwoordelijk was voor de japon op Kate’s grote dag. En die was goedkoper, terwijl haar huwelijk belangrijker was voor de monarchie', vervolgt Evers.

Daarnaast zou het aanschaffen van zo'n peperdure jurk een verkeerd signaal zijn volgens Evers: ‘Windsor laat daklozen in de buurt van het kasteel verwijderen in de aanloop naar het huwelijk. En daartegenover zou dan staan dat de nieuwste aanwinst van de koninklijke familie vervolgens bijna een half miljoen spendeert aan een jurk? Dat zou een erg verkeerd signaal zijn.’

Het zou overigens niet de eerste keer zijn dat Meghan groot geld uitgeeft voor een jurk. De jurk die de verloofde van Harry droeg tijdens de fotoshoot voor haar verloving kostte omgerekend bijna €63.000. 

09 maart 2018 - 11:54 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties