×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Met cadeautjes naar huis

Door Marc van der Linden

Drie staatsbezoeken in één week, dat was al raar toen het bekend werd. Elk land zou ons koningspaar anderhalve dag op bezoek krijgen. Maar toen koningin Máxima afzegde na de onverwachtse dood van haar zusje en koning Willem-Alexander alleen naar Letland, Estland en Litouwen moest, werd het helemaal anders dan anders.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Huwelijk Harry en Meghan geeft economie duw

Huwelijk Harry en Meghan geeft economie duw

Het koninklijke huwelijk tussen de Britse prins Harry en Meghan Markle kan de Britse economie tot een miljard pond (1,1 miljard euro) opleveren.


'We dachten eerst dat het de Britse economie ongeveer 500 miljoen pond zou opleveren, maar in januari hebben we dat gezien alle opwinding bijgesteld', meldt het adviesbureau Brand Finance.

De fabrikant van luxe cadeauartikelen Halcyon Days verwacht de omzet met 10 tot 15 procent te zien stijgen. 'Er is een enorme kans om merchandise rond een evenement als dit uit te brengen', zegt een woordvoerder. 'Het is duidelijk dat belangrijke, vreugdevolle gebeurtenissen zoals dit het land veel goeds brengen, zowel voor het toerisme, hotels en restaurants als voor kleine bedrijven als het onze'.

Sinds de aankondiging van de verloving in november is er veel aandacht geweest voor de jongste zoon van prins Charles en zijn Amerikaanse verloofde.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
09 maart 2018 - 10:15 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties