×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kreeg Nederland glamour door Máxima?

Door Marc van der Linden

Iedereen in Nederland zal zeggen dat het Nederlandse hof door Máxima glamour heeft gekregen. Het is zeker zo dat de echtgenote van koning Willem-Alexander iets heeft toegevoegd aan het koningshuis vanaf het moment dat in maart 2001 de verloving werd aangekondigd. Toen heeft ze zich volledig aan Nederland overgegeven en inmiddels is Máxima ons beste visitekaartje.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Huwelijk Harry en Meghan geeft economie duw

Huwelijk Harry en Meghan geeft economie duw

Het koninklijke huwelijk tussen de Britse prins Harry en Meghan Markle kan de Britse economie tot een miljard pond (1,1 miljard euro) opleveren.


'We dachten eerst dat het de Britse economie ongeveer 500 miljoen pond zou opleveren, maar in januari hebben we dat gezien alle opwinding bijgesteld', meldt het adviesbureau Brand Finance.

De fabrikant van luxe cadeauartikelen Halcyon Days verwacht de omzet met 10 tot 15 procent te zien stijgen. 'Er is een enorme kans om merchandise rond een evenement als dit uit te brengen', zegt een woordvoerder. 'Het is duidelijk dat belangrijke, vreugdevolle gebeurtenissen zoals dit het land veel goeds brengen, zowel voor het toerisme, hotels en restaurants als voor kleine bedrijven als het onze'.

Sinds de aankondiging van de verloving in november is er veel aandacht geweest voor de jongste zoon van prins Charles en zijn Amerikaanse verloofde.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
09 maart 2018 - 10:15 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties