×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Máxima versus Melania

Door Marc van der Linden

Máxima en Melania Trump – of ze elkaar al eens hebben ontmoet is niet bekend. Wat een ontmoeting tussen de koningin en de Amerikaanse first lady interessant maakt, is dat hun levens opvallende parallellen vertonen. Ze zijn allebei de ’eerste vrouw’ van een land waarin ze niet geboren werden. En ze belandden op die positie door de liefde. Maar waar Máxima wist dat haar man op een dag staatshoofd zou worden, kon Melania niet vermoeden dat haar man ooit president van de Verenigde Staten zou zijn.…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Meghan bezocht in geheim gewonden Grenfell

Meghan bezocht in geheim gewonden Grenfell

Meghan Markle heeft de afgelopen tijd in het geheim een aantal bezoeken gebracht aan mensen die het slachtoffer zijn geweest van de brand in Grenfell Tower. Ook bezocht ze volgens de krant Daily Mirror organisaties die de slachtoffers van de brand bijstaan.


Meghan deed de bezoeken zonder haar toekomstige echtgenoot prins Harry. Nabestaanden van de 71 slachtoffers en gewonden van de verwoestende brand spraken hun 'grote waardering' uit voor het initiatief van Meghan. De brand brak vorig jaar juni uit in het flatgebouw Grenfell Tower, een gebouw waar veel mensen met lage inkomens woonden.

Door haar inzet voor de minder bedeelden vergelijken de Britse media Meghan al met Harry's moeder prinses Diana die zich in haar leven ook sterk maakte voor kwetsbare mensen.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
13 februari 2018 - 11:34 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties