×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Meghan bezocht in geheim gewonden Grenfell

Meghan bezocht in geheim gewonden Grenfell

Meghan Markle heeft de afgelopen tijd in het geheim een aantal bezoeken gebracht aan mensen die het slachtoffer zijn geweest van de brand in Grenfell Tower. Ook bezocht ze volgens de krant Daily Mirror organisaties die de slachtoffers van de brand bijstaan.


Meghan deed de bezoeken zonder haar toekomstige echtgenoot prins Harry. Nabestaanden van de 71 slachtoffers en gewonden van de verwoestende brand spraken hun 'grote waardering' uit voor het initiatief van Meghan. De brand brak vorig jaar juni uit in het flatgebouw Grenfell Tower, een gebouw waar veel mensen met lage inkomens woonden.

Door haar inzet voor de minder bedeelden vergelijken de Britse media Meghan al met Harry's moeder prinses Diana die zich in haar leven ook sterk maakte voor kwetsbare mensen.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
13 februari 2018 - 11:34 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties