×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moederfiguur

Door Marc van der Linden

Het NOS Journaal kwam na de trouwerij van prins Harry en Meghan Markle met allerlei conclusies over hoe de Britse monarchie 'onder leiding' van Meghan zou veranderen. Natuurlijk: het is verfrissend om niet weer een lelieblank meisje aan de arm van haar prins de kerk uit te zien lopen. Maar dat Meghan van gemengde afkomst is, deed mij niets speciaals. Wel dat hij veel zenuwachtiger was dan zij. Harry zat omringd door allerlei mensen die hij zijn leven lang al kent en weet de media als geen…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Meghan bezocht in geheim gewonden Grenfell

Meghan bezocht in geheim gewonden Grenfell

Meghan Markle heeft de afgelopen tijd in het geheim een aantal bezoeken gebracht aan mensen die het slachtoffer zijn geweest van de brand in Grenfell Tower. Ook bezocht ze volgens de krant Daily Mirror organisaties die de slachtoffers van de brand bijstaan.


Meghan deed de bezoeken zonder haar toekomstige echtgenoot prins Harry. Nabestaanden van de 71 slachtoffers en gewonden van de verwoestende brand spraken hun 'grote waardering' uit voor het initiatief van Meghan. De brand brak vorig jaar juni uit in het flatgebouw Grenfell Tower, een gebouw waar veel mensen met lage inkomens woonden.

Door haar inzet voor de minder bedeelden vergelijken de Britse media Meghan al met Harry's moeder prinses Diana die zich in haar leven ook sterk maakte voor kwetsbare mensen.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
13 februari 2018 - 11:34 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties