×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Loslippig over de bh van Elizabeth

Loslippig over de bh van Elizabeth

De chique Londense lingeriezaak Rigby & Peller mag zich niet langer hofleverancier noemen. Koningin Elizabeth heeft de toekenning van dat predicaat ingetrokken.


De Daily Express weet nu ook waarom de koningin deze keuze heeft gemaakt. De voormalige eigenares June Kenton, die de koningin en andere leden van de koninklijke familie aan ondersteunend ondergoed hielp, heeft vorig jaar te veel gekletst over haar prominente klanten in haar autobiografie Storm In Een D-cup.

Kenton (82) vertelde over het passen van bh's door de koningin in Buckingham Palace, en was ook scheutig met kleedkamerverhalen over de koningin-moeder, prinses Margaret en prinses Diana. 'Zelfs de belangrijkste dames moeten goed worden ondersteund', aldus Kenton, die zichzelf volgens de Daily Express in een onbewaakt moment omschreef als 'leidende tietoloog' ('boobologist').

Ze gaf prinses Diana posters mee, zo vertelde Kenton, van in zwemkleding en lingerie geklede bevallige dames. Die posters waren bestemd voor haar zoons William en Harry. Die konden ze dan ophangen in hun kamers.

De Royal Warrant Holders Association bevestigde tegen de krant dat Rigby & Peller, dat sinds 2011 in Belgische handen is, inderdaad het predicaat is kwijtgeraakt. Dat is kort na publicatie van het boek gebeurd. Een officiële reden is niet gegeven.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
11 januari 2018 - 12:18 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties