×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hugo en Carlos

Door Marc van der Linden

Wat een moeilijke zaak is die kwestie tussen prins Carlos en zijn buitenechtelijke zoon Hugo Klynstra. Ik snap ze allebei. Juist door koninklijke families, ook al regeren ze niet meer, moeten de regels van de familie worden gerespecteerd. Want die hebben eeuwenlang het lot van de familie bezegeld. Bij de Bourbon-Parma’s zijn daar vele voorbeelden van. Buitenechtelijke kinderen, huwelijken zonder toestemming – er zijn heel veel mensen die hun titel en erfrechten verloren door de strikte…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Lippen Meghan Markle erg gewild

Lippen Meghan Markle erg gewild

Er is in Engeland een grote vraag naar de lippen van Meghan Markle. Plastische chirurgen zien een stijging in de hoeveelheid mensen die de kliniek binnen komen lopen om lippen te nemen zoals de verloofde van Harry ze heeft.


Na haar verloving met prins Harry, is de voormalig actrice in alle opzichten razaend populair, zo ook haar lippen. 'Ik heb zo’n 20 a 30 patienten per week die me plaatjes van beroemdheden laten zien en er dan ook zo uit willen zien. Populair daarbij zijn Michelle Keegan, Emily Ratajkowski en meer recent: Meghan Markle', aldus dr. Esho uit Londen aan de Daily Mail.

'Meghan Markle heeft prachtig gevormde en geproportioneerde lippen, die in de buurt komen van de ideale lip: de onderlip is een klein beetje groter dan de bovenlip en de bovenste loop schuin af naar de hoek van de mond', aldus een andere chirurg uit Londen. 'Haar lippen lijken nog mooier doordat ze in de goeie proportie zijn ten opzichte van de rest van haar gezicht, ze overheersen niet andere lichaamsdelen, zoals haar ogen of neus', besluit hij.

10 januari 2018 - 13:59 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties