×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jaloers en verbijsterd

Door Marc van der Linden

Ik was met vakantie, dus ik had de berichten erover gemist. Maar toen ik afgelopen weekend het NPO Radio2-programma Wout2day van 11 april terugluisterde, viel mijn mond open van verbazing. Dj Wouter van der Goes verzorgde een rechtstreekse uitzending op NPO Radio2 vanuit Paleis Noordeinde. In zijn twee uur durende show Wout2Day nam hij de luisteraars mee in de bijzondere wereld van het Haagse paleis.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Prinses Charlotte voor het eerst naar school

Prinses Charlotte voor het eerst naar school

Prinses Charlotte is maandag voor het eerst naar school geweest. Haar moeder Catherine, de hertogin van Cambridge, had foto’s genomen van haar dochter die via Twitter werden verspreid.


Op de foto’s is te zien hoe Charlotte in een rode jas haar huis verlaat om naar school te gaan. Bij de foto schrijft Kensington Palace dat prins William en Catherine de foto’s vol trots met de buitenwereld delen. In een tweede tweet wordt uitgelegd dat Catherine de foto’s nam voordat Charlotte naar haar school ging.

De prinses gaat vanaf nu vijf dagen per week naar Willcocks Nursery School. Dat is niet dezelfde school waar haar broer prins George naartoe ging. Hij begon zijn schoolcarrière op het Westacre Montessori in Norfolk.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
08 januari 2018 - 21:20 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties