×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hugo en Carlos

Door Marc van der Linden

Wat een moeilijke zaak is die kwestie tussen prins Carlos en zijn buitenechtelijke zoon Hugo Klynstra. Ik snap ze allebei. Juist door koninklijke families, ook al regeren ze niet meer, moeten de regels van de familie worden gerespecteerd. Want die hebben eeuwenlang het lot van de familie bezegeld. Bij de Bourbon-Parma’s zijn daar vele voorbeelden van. Buitenechtelijke kinderen, huwelijken zonder toestemming – er zijn heel veel mensen die hun titel en erfrechten verloren door de strikte…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Prinses Charlotte voor het eerst naar school

Prinses Charlotte voor het eerst naar school

Prinses Charlotte is maandag voor het eerst naar school geweest. Haar moeder Catherine, de hertogin van Cambridge, had foto’s genomen van haar dochter die via Twitter werden verspreid.


Op de foto’s is te zien hoe Charlotte in een rode jas haar huis verlaat om naar school te gaan. Bij de foto schrijft Kensington Palace dat prins William en Catherine de foto’s vol trots met de buitenwereld delen. In een tweede tweet wordt uitgelegd dat Catherine de foto’s nam voordat Charlotte naar haar school ging.

De prinses gaat vanaf nu vijf dagen per week naar Willcocks Nursery School. Dat is niet dezelfde school waar haar broer prins George naartoe ging. Hij begon zijn schoolcarrière op het Westacre Montessori in Norfolk.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
08 januari 2018 - 21:20 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties