×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jaloers en verbijsterd

Door Marc van der Linden

Ik was met vakantie, dus ik had de berichten erover gemist. Maar toen ik afgelopen weekend het NPO Radio2-programma Wout2day van 11 april terugluisterde, viel mijn mond open van verbazing. Dj Wouter van der Goes verzorgde een rechtstreekse uitzending op NPO Radio2 vanuit Paleis Noordeinde. In zijn twee uur durende show Wout2Day nam hij de luisteraars mee in de bijzondere wereld van het Haagse paleis.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Vader Meghan Markle laakt uitspraken Harry

Vader Meghan Markle laakt uitspraken Harry

De vader van Meghan Markle is niet te spreken over prins Harry. De opmerking die de aanstaande echtgenote van zijn dochter deed in zijn BBC-programma zijn helemaal verkeerd gevallen. Dat zegt halfbroer Thomas.


Tijdens het programma Today, waaraan Harry afgelopen week tijdelijk medewerker was, vertelde hij dat Meghan erg genoten had van de kersdagen bij de koninklijke familie. Hij noemde de Britse royals ‘de familie die ze nooit heeft gehad’ en dat wekte de woede van pa Markle. Die woont, na de scheiding van zijn vrouw Doris, in Mexico.

De halfbroer van Meghan zegt dat de vader en moeder van Meghan er altijd alles aan hebben gedaan om de familie bij elkaar te houden. 'Ze heeft een hele goede familie gehad', zegt hij dan ook. Volgens Thomas waren ze op feestdagen en verjaardagen altijd bij elkaar, meldt Daily Mail. Dat maakt de uitspraken voor zijn vader extra pijnlijk, voegt Thomas er aan toe. Het steekt hem ook dat Meghan niet de moeite heeft genomen om haar verloofde voor te stellen aan haar vader. Eerder ging ze wel met de prins langs bij haar moeder.

De opmerkingen van Thomas komen een paar dagen nadat zus Grant op Twitter schande sprak over de uitspraken van prins Harry. Ook zij stelde dat Meghan over haar familie geen klagen had.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
30 december 2017 - 16:06 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties