×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kerstcadeaus verkopen

Door Marc van der Linden

Aan het Engelse hof worden tradities lang in stand gehouden. Een van die tradities is dat de Engelse koningin haar honderden personeelsleden met kerst persoonlijk een geschenk overhandigt. Dat was lange tijd een heel gedoe, want de ontvanger moest aangeven wat hij of zij wilde hebben en dat moest dan gekocht worden. Zo’n twintig jaar geleden besloot Elizabeth het roer om te gooien. Ze liet vanaf toen elk jaar een speciaal cadeau maken dat alleen aan het personeel gegeven werd en daardoor zeer…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

William en Harry naar première Star Wars

William en Harry naar première Star Wars

De Britse prinsen William en Harry kunnen volgende week als een van de eersten de nieuwe Star Wars-film bezichtigen. De broers zijn volgende week aanwezig bij de Europese première van The Last Jedi in The Royal Albert Hall in Londen, kondigde Kensington Palace dinsdag aan.


Het is geen geheim dat William en Harry liefhebbers van Star Was zijn. Vorig jaar bezochten de twee gezamenlijk de filmset in de Londense Pinwood Studio's. De prinsen kregen er een rondleiding en mochten ook met een aantal filmattributen 'spelen'. Zo vochten de broers een heus lightsabergevecht uit.

Vorige maand werd bekend dat het daar niet bij bleef. William en Harry hebben namelijk een klein rolletje in The Last Jedi. Ze spelen een van de vele Stormtroopers, maar zijn niet herkenbaar in hun witte pak.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
06 december 2017 - 09:34 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties