×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Rol voor Charlotte en George bij huwelijk oom

Rol voor Charlotte en George bij huwelijk oom

Voor de kinderen van Prins William en prinses Kate is waarschijnlijk een belangrijke rol weggelegd bij het huwelijk van hun oom Harry en aanstaand tante Meghan.


Wat Charlotte (2) en George (4) precies voor taak krijgen bij de trouwerij in mei 2018 is nog niet bekend. 'De bruiloft wordt een familieaangelegenheid, u kunt erop rekenen dat de hele familie erbij betrokken zal zijn', zei een woordvoerder van Kensington Palace.

Naast de familie kunnen ook de kinderen van de beste vriendin van Meghan, Jessica Mulroney, en de komiek Jack Whitehall, die een goede vriend is van Harry, rekenen op een prominente rol op de grote dag.

Whitehall grapte via Twitter alvast en vroeg de prins: 'Wanneer is het vrijgezellenfeest en ben ik ook uitgenodigd?' Daarnaast ziet hij zichzelf, met een grote knipoog natuurlijk, als royal matchmaker:

Zanger Sam Smith zei te hopen dat hij voor het paar mag optreden. De Engelse vocalist is naar eigen zeggen groot fan van het stel.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
04 december 2017 - 14:12 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties