×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kreeg Nederland glamour door Máxima?

Door Marc van der Linden

Iedereen in Nederland zal zeggen dat het Nederlandse hof door Máxima glamour heeft gekregen. Het is zeker zo dat de echtgenote van koning Willem-Alexander iets heeft toegevoegd aan het koningshuis vanaf het moment dat in maart 2001 de verloving werd aangekondigd. Toen heeft ze zich volledig aan Nederland overgegeven en inmiddels is Máxima ons beste visitekaartje.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Rol voor Charlotte en George bij huwelijk oom

Rol voor Charlotte en George bij huwelijk oom

Voor de kinderen van Prins William en prinses Kate is waarschijnlijk een belangrijke rol weggelegd bij het huwelijk van hun oom Harry en aanstaand tante Meghan.


Wat Charlotte (2) en George (4) precies voor taak krijgen bij de trouwerij in mei 2018 is nog niet bekend. 'De bruiloft wordt een familieaangelegenheid, u kunt erop rekenen dat de hele familie erbij betrokken zal zijn', zei een woordvoerder van Kensington Palace.

Naast de familie kunnen ook de kinderen van de beste vriendin van Meghan, Jessica Mulroney, en de komiek Jack Whitehall, die een goede vriend is van Harry, rekenen op een prominente rol op de grote dag.

Whitehall grapte via Twitter alvast en vroeg de prins: 'Wanneer is het vrijgezellenfeest en ben ik ook uitgenodigd?' Daarnaast ziet hij zichzelf, met een grote knipoog natuurlijk, als royal matchmaker:

Zanger Sam Smith zei te hopen dat hij voor het paar mag optreden. De Engelse vocalist is naar eigen zeggen groot fan van het stel.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
04 december 2017 - 14:12 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties